• Fri fragt ved onlinekøb over 699,- (gælder dog ikke Færøerne og Grønland)

HC-CARGO - Kvalitet er afgørende

 

Hvordan garanterer vi, at produkterne har en høj kvalitet?

Vi foretager grundige tests i vores QA-afdeling. Inden delene godkendes og frigives til salg, tester vores ingeniører dem for at se, om de interagerer ordentligt, passer perfekt og er nemme at montere. Vores testprocedurer sikrer, at vi holder, hvad vi lover.

HC-CARGO bestillings- og styringsprocedurer er certificerede iht. DIN EN ISO 9001.

 

OE-kvalitet hos HC-CARGO

5star-ikonet hjælper dig med at vælge produkt. Hvis du ser dette ikon, har reservedelen OE-kvalitet, dvs. den bedste kvalitet på markedet.

Hvis der ikke er noget ikon, har reservedelen eftermarkedskvalitet, dvs. den kvalitet, du kender fra HC-CARGO – og produktet er testet på vores eget testcenter, inden det lanceres.

HC-CARGOs 5star-produktprogram indeholder produkter, som på eftermarkedet for autodele kaldes "originale reservedele". Leverandørerne af disse dele er fabrikanter af originaludstyr. Du kan få adgang til hele produktprogrammet og online shoppen her.

 

Because Quality is Key to us

 

 

 

Kontrol med leverandører

Det er ikke nemt at blive leverandør til HC-CARGO. Vores leverandører skal opfylde en lang række krav. De skal have etableret egnede processer, og så skal leve op til kravene fra vores erfarne kvalitetschefer og ingeniører, som ofte besøger leverandørerne for at teste dem grundigt. Dette er en løbende proces, som varer i hele samarbejdsperioden.

Vi forventer også, at vores leverandører har certificerede styringsprocesser. Derfor er de certificerede iht. enten DIN EN ISO 9001 eller TS 16949.

 

Tæt på HC-CARGO

HC-CARGO Danmark