• Fri fragt ved onlinekøb over 599,- (gælder dog ikke Færøerne og Grønland)

HC-CARGO - Kvalitet er afgørende

dwdwd

 

Hvordan garanterer vi, at produkterne har en høj kvalitet?

Vi foretager grundige tests i vores QA-afdeling. Inden delene godkendes og frigives til salg, tester vores ingeniører dem for at se, om de interagerer ordentligt, passer perfekt og er nemme at montere. Vores testprocedurer sikrer, at vi holder, hvad vi lover.

HC-CARGO bestillings- og styringsprocedurer er certificerede iht. ISO9001.

OE-kvalitet hos HC-CARGO

5star-ikonet hjælper dig med at vælge produkt. Hvis du ser dette ikon, har reservedelen OE-kvalitet, dvs. den bedste kvalitet på markedet.

Hvis der ikke er noget ikon, har reservedelen eftermarkedskvalitet, dvs. den kvalitet, du kender fra HC-CARGO – og produktet er testet på vores eget testcenter, inden det lanceres.

HC-CARGOs 5star-produktprogram indeholder produkter, som på eftermarkedet for autodele kaldes "originale reservedele". Leverandørerne af disse dele er fabrikanter af originaludstyr. Du kan få adgang til hele produktprogrammet og online shoppen her.

Fordi kvalitet er nøglen til succes

Videopræsentation af det grundige kvalitetsarbejde hos HC-CARGO. Vi tester produkter før frigivelse for at sikre, at vores kunder får den bedste kvalitet - altid. 

 

Kontrol med leverandører

Det er ikke nemt at blive leverandør til HC-CARGO. Vores leverandører skal opfylde en lang række krav. De skal have etableret egnede processer, og så skal leve op til kravene fra vores erfarne kvalitetschefer og ingeniører, som ofte besøger leverandørerne for at teste dem grundigt. Dette er en løbende proces, som varer i hele samarbejdsperioden.

Vi forventer også, at vores leverandører har certificerede styringsprocesser. Derfor er de certificerede iht. enten ISO9001 eller IATF16969.

Mere grøn og mere ren

Vores kompetente og engagerede teknikerteam sikrer pålidelige og bæredygtige processer. Vi har fået tildelt ISO9001:2015-certificering. Desuden har vi også opnået ISO14001:2015-certificering, og det bekræfter vores miljøpolitik.

Derudover optimerer vi løbende vores energiforbrug i vores lokaler. Med målrettet arbejde i vores ressourceforvaltningsafdeling bevarer vi fokus, og vi tilstræber altid de bedst mulige løsninger.

Hvorfor vælge reparationsenheder?

Ofte er det simpelthen en billigere og hurtigere løsning for kunden. Når de ødelagte eller slidte dele udskiftes med HC-CARGO-dele, vil kunden stadig have en enhed i top-kvalitet. Især hvis det er en sjælden OE-enhed, vil det bedre kunne betale sig at reparere den.

Hvis du samtidig inddrager det miljømæssige aspekt, så er reparationer bedre. Du sparer råvarer, når du forlænger levetiden for en enhed. Yderligere produktionsomkostninger (f.eks. til energi, logistik osv.) reduceres, og derved bliver miljøpåvirkningen mindre. Som følge af vores dedikerede arbejde med genforarbejdning har vores anlæg opnået IATF16969-certificering.
 

HC-CARGO Up Close

HC-CARGO Danmark