• Fri fragt ved onlinekøb over 599,- (gælder dog ikke Færøerne og Grønland)

HC-CARGO - Din ekspert i autoelektriske dele

 

Medarbejdere og ekspertise

Vores vision er at skabe værdi på alle niveauer.

Med en fremadrettet og kundeorienteret tilgang opbygger vi vedvarende relationer og hjælper vores samarbejdspartnere og kunder med at drive en succesfuld forretning. Vores vedvarende kommercielle relationer hjælper os med at forblive den førende leverandør af elektriske autodele i Europa.

HC-CARGOs dygtige medarbejdere, som løbende videreuddannes, tager ansvar og bruger deres evner på at sikre, at vores samarbejdspartnere får den bedste service. Vi hjælper dig gerne med viden og erfaring i forbindelse med dine daglige arbejdsopgaver.

Efter flere årtier på markedet har vi:

  • indgående viden om markedet
  • erfaring i at håndtere innovative produkter

Vi har et fremragende netværk af forbindelser blandt eftermarkedsproducenter, så du kan være sikker på, at vi lever op til branchestandarderne og vores egne høje kvalitetsstandarder.

Vi har den ekspertise, der skal til, for at du kan finde de bedste løsninger til din forretning og dine kunder både nu og fremover.

Du er altid velkommen hos HC-CARGO.

Historie

I 1963 skabte Holger Christiansen (1927 - 2000) grundlaget for HC-CARGOs succeshistorie. Dengang som nu serviceres virksomhedens nordiske kunder fra kontoret i Esbjerg.

HC-CARGO møder alle markedsmæssige ændringer og den tekniske udvikling med en fremadrettet og kundeorienteret tilgang, og det er drivkraften for HC-CARGOs medarbejdere. I over 50 år har HC-CARGOs kunder sat pris på produkternes høje kvalitet, den fremragende service og det gode samarbejde, de har med os.

I dag er HC-CARGOs startere, generatorer, kompressorer og elektriske reservedele og autotilbehør veletablerede produkter på det uafhængige eftermarked for autodele.

Bosch-koncernen overtog Holger Christiansen A/S i 2008. Siden da har HC-CARGO været et af Bosch-koncernens brands.
 

HC-CARGO Up Close

HC-CARGO Danmark