• Fri fragt ved onlinekøb over 599,- (gælder dog ikke Færøerne og Grønland)

HC-CARGO - Din ekspert i autoelektriske dele

 

Medarbejdere og ekspertise

Vores vision er at skabe værdi på alle niveauer.

Med en fremadrettet og kundeorienteret tilgang opbygger vi vedvarende relationer og hjælper vores samarbejdspartnere og kunder med at drive en succesfuld forretning. Vores vedvarende kommercielle relationer hjælper os med at forblive den førende leverandør af elektriske autodele i Europa.

HC-CARGOs dygtige medarbejdere, som løbende videreuddannes, tager ansvar og bruger deres evner på at sikre, at vores samarbejdspartnere får den bedste service. Vi hjælper dig gerne med viden og erfaring i forbindelse med dine daglige arbejdsopgaver.

Efter flere årtier på markedet har vi:

  • indgående viden om markedet
  • erfaring i at håndtere innovative produkter

Vi har et fremragende netværk af forbindelser blandt eftermarkedsproducenter, så du kan være sikker på, at vi lever op til branchestandarderne og vores egne høje kvalitetsstandarder.

Vi har den ekspertise, der skal til, for at du kan finde de bedste løsninger til din forretning og dine kunder både nu og fremover.

Du er altid velkommen hos HC-CARGO.

Historie

I 1963 skabte Holger Christiansen (1927 - 2000) grundlaget for HC-CARGOs succeshistorie. Dengang som nu lå virksomhedens hovedkvarter i Esbjerg.

HC-CARGO møder alle markedsmæssige ændringer og den tekniske udvikling med en fremadrettet og kundeorienteret tilgang, og det er drivkraften for HC-CARGOs medarbejdere. I over 50 år har HC-CARGOs kunder sat pris på produkternes høje kvalitet, den fremragende service og det gode samarbejde, de har med os.

I dag er HC-CARGOs startere, generatorer, kompressorer og elektriske reservedele og autotilbehør veletablerede produkter på det uafhængige eftermarked for autodele.

Bosch-koncernen overtog Holger Christiansen A/S i 2008. Siden da har HC-CARGO været et af Bosch-koncernens brands.
 

HC-CARGO Eksperter

Logistik

”Hvis du spørger mig, så er perfekte logistikprocesser en absolut forudsætning for virksomheder i bilbranchen. Som logistikchef udformer jeg forsyningskæden på en effektiv måde for at sikre dig en pålidelig levering. Du kan stole på både vores omfattende knowhow og vores avancerede lagersystem.”

Produktmarketing

”Kataloget i mine hænder dækker kun en lille del af det samlede HC-CARGO-program. Vi tilbyder i alt ca. 30.000 produktnumre. Hver eneste dag arbejder jeg på at udvide programmet med nye produktnumre, så vi kan betjene dig med de rigtige produkter præcis til tiden!”

Lager

”Jeg sørger for, at du får leveret de rigtige produkter til tiden. Vi lagerfører alle vores produkter for at sikre hurtig og effektiv levering. Bestillinger afgivet inden kl. 13.00 (CET) på en hverdag bliver afsendt samme dag. Inden for Europa bliver de leveret den næste dag.”

Indkøb

”Det er ikke nemt at blive HC-CARGO-leverandør. De skal opfylde en lang række forhåndsbetingelser og være DIN EN ISO 9001-certificeret. Sidst, men ikke mindst skal de overbevise mig. Sammen med kvalitetsafdelingen besøger jeg vores leverandører og tester dem intensivt, inden de leverer de første produkter.”

HC-CARGO Up Close

HC-CARGO Danmark