NEWSLETTER

1 | 2018

Vores kvalitet – din sikkerhed

Kvalitet er nøglen for os hos HC-CARGO. Selv om produkterne udvikles i samarbejde med vores handelspartnere, står HC-CARGO-logoet på emballagen for høje kvalitetsstandarder.

HC-CARGO-processer overholder strenge regler for konstant at sikre høj kvalitet. Vores processer er certificeret ifølge DIN EN ISO 9001. Certificerede styringsprocesser er også noget, vi forventer og kræver fra vores leverandører. De er certificerede iht. enten DIN EN ISO 9001 eller TS 16949.

Frigivelse fra leverandør*) er et vigtigt fundament for det, der virkelig betyder noget for os: vores produkter. Vi har særligt store krav til pålideligheden af materialer og komponenter i vores produkter, for pålideligheden bidrager til den overordnede kvalitetssikring af HC-CARGO. Pålidelighed spiller den vigtigste rolle i kvalitetssikringen af HC-CARGO.

Kun produkter, der har bestået alle tests, har dokumentation for at være et fremragende HC-CARGO-produkt og kan derefter frigives. Fra den første levering tages der stikprøver, som testes. Når testen er bestået, godkendes produkterne og frigives til salg. Derfor kan vores kunder altid stole på vores kvalitet.


 
Vores kvalitetsstandard gælder også med hensyn til service, teknisk ekspertise og rådgivning. Vores engagerede medarbejdere hjælper dig gerne med viden og erfaring i forbindelse med dine daglige arbejdsopgaver.

 • Viden og solid erfaring i vores engagerede tekniske team sikrer produkternes kvalitet gennem pålidelige og bæredygtige processer
 • Fra den første levering tages der prøver, som testes i vores tekniske afdeling
 • Først efter en godkendt testrapport kommer produkterne på hylderne
 • Nye forsendelser af godkendte produkter kontrolleres ifølge vores produktspecifikationer
 • Nye prøver testes i forhold til de specifikationer, der er defineret
 • Vores prøvesamling definerer de korrekte mål, og specifikationerne er fra OE dele
 • Enhederne kontrolleres på forbindelsespositioner og mål
 • Vores interne testudstyr giver os mulighed for at udføre
  • Optiske tests
  • Pasnings- og funktionstests af reservedele (både elektrisk funktion og mål)
  • Funktionstests. Især vigtigt i nyere generatorer med LIN- og BSS-signaler. Dette sikrer korrekt kommunikation mellem enheden og ECU'en
  • Ydeevne- og holdbarhedstests (inklusive nedbrydning og temperatur)
 • Hvert år tester vi mere end 4500 dele og enheder
 • Vi er ISO 9001:2000-certificeret og arbejder ifølge autobranchens standarder

*) Det er ikke nemt at blive leverandør til HC-CARGO. Leverandører skal opfylde en lang række forudsætninger. De skal etablere kvalificerede processer, og ikke mindst skal de leve op til kravene fra vores erfarne kvalitetschefer og ingeniører, som ofte besøger leverandørerne for at teste dem grundigt. Dette er en løbende proces, som udføres i og varer hele samarbejdsperioden.

Fordi kvalitet er centralt for os

Præsentation af grundig kvalitets arbejde ved HC-CARGO. Test af produkter før de kommer på markedet, for at sikre vores kunder får den bedste kvalitet - altid.

 


HC-CARGO-kvalitetsmærker

Vi tilbyder dig denne mulighed for at stille alle elektriske bilreservedele til rådighed for dig hos HC-CARGO – både til omkostningsbevidste og kvalitetsorienterede kunder – så du kan gøre alle dine indkøb på ét samlet sted.

Disse alternative højkvalitetsprodukter er mærket med et "5-stjernet" ikon, og det findes både i trykte kataloger og i vores onlineshop.

Det "5-stjernede" ikon hjælper dig, når du skal vælge produkt. Hvis ikonet vises, har delen OE-kvalitet, som er den bedste mulige kvalitet på markedet. Hvis der ikke er noget ikon, har delen eftermarkedskvalitet, som du kender fra HC-CARGO.

 

Definitionerne

HC-CARGO "5-stjernet" dækker det, som vi på autoeftermarkedet kalder "originale reservedele" og "OE-ækvivalente reservedele". Leverandører bag er producenter af originaludstyr (Original Equipment), de såkaldte OE- eller OEM-leverandører.

Produkter i eftermarkedskvalitet er lavet af andre leverandører end OE- eller OEM-producenter. Hos HC-CARGO vælger vi kun eftermarkedsleverandører, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder. Alle HC-CARGO-produkter er testet på vores interne testfaciliteter, før de frigives.

 

Valget er dit

Så hvorfor ikke besøge hc-cargo.com i dag, så du kan finde de produkter, du har brug for? Find ud af alt om vores produkter og serviceydelser, og prøv vores online autoshop.

Det kan betale sig at kigge forbi hc-cargo.com, fordi vi løbende udvider og opdaterer vores oplysninger og program.

Mere grøn og mere ren

Vores kompetente og engagerede teknikerteam sikrer pålidelige og bæredygtige processer. Vi har fået tildelt ISO 9001:2000-certificering. Desuden har vi også opnået ISO 14001-certificering, og det bekræfter vores miljøpolitik.

Derudover optimerer vi løbende vores energiforbrug i vores lokaler. Med målrettet arbejde i vores ressourceforvaltningsafdeling bevarer vi fokus, og vi tilstræber altid de bedst mulige løsninger.

Hvorfor vælge reparationsenheder?

Ofte er det simpelthen en billigere og hurtigere løsning for kunden. Når de ødelagte eller slidte dele udskiftes med HC-CARGO-dele, vil kunden stadig have en enhed i top-kvalitet. Især hvis det er en sjælden OE-enhed, vil det bedre kunne betale sig at reparere den.

Hvis du samtidig inddrager det miljømæssige aspekt, så er reparationer bedre. Du sparer råvarer, når du forlænger levetiden for en enhed. Yderligere produktionsomkostninger (f.eks. til energi, logistik osv.) reduceres, og derved bliver miljøpåvirkningen mindre. Som følge af vores dedikerede arbejde med genforarbejdning har vores anlæg opnået ISO/TS 16949-certificering.