Se mere om regulatorer

 

Kulholdere og kulholderkasser fra HC-CARGO

Kullene er en af de vigtigste sliddele i både startmotorer og generatorer. Det er derfor en af de mest typiske årsager til startproblemer eller utilstrækkelig opladning.

Med hensyn til kul er der masser af forskellige tilbud på markedet med store udsving i kvalitetsstandarder. Brug af forkerte kul eller kul af dårlig kvalitet kan let føre til endnu større skade på starteren eller generatoren, især når der skal tages hensyn til den korrekte spænding, idet sidstnævnte bestemmer den nødvendige kulkvalitet.

Kul fra HC-CARGO opfylder specifikationerne, der svarer til OE-kul.  Desuden sikrer vores kul og kulholdere/kulholderkasser den maksimale ydeevne, holdbarhed og tilpasning, og de korrekte mål.

HC-CARGO sortiment af kulholdere og kulsæt omfatter dele til Bosch, CAV, Denso, Valeo, Hitachi, Mitsubishi, Vistion, Ford, Butec, Delco Remy og mange andre applikationer.

Analyser viser, at vores kunder efterspørger kvalitetsløsninger til ældre applikationer til en favorabel pris. Derfor udvider vi konstant HC-CARGO-sortimentet med nye og bedre kulholdere og kulsæt og gør det endnu mere omfattende.

Vi tilbyder dig mere end 1.000 varenumre. Find dem i vores onlineshop:

Kulholder

 

Vidste du det?

HC-CARGO-reservedele er baseret på mere end 5 årtiers erfaring med handel og renovering af startere og generatorer.

Alle vores reservedele er testet i henhold til definerede specifikationer i bilindustrien. Din garanti for produkter af høj kvalitet.