HC-CARGOs slogan er ”Your Experts in Parts” – din ekspert i reservedele

At det ikke kun er et slogan, men at vi har noget at have det i, ses bl.a. på en række af gode kollegaer, som ikke kun i arbejdstiden, men også i deres fritid, beskæftiger sig med biler i en eller anden form. Den første vi præsenterer er Kenneth Søgaard, som arbejder i vores salgsafdeling i Esbjerg.

Læs også om Harry Lindberg.

Kenneth Søgaard

Kenneth arbejder i vores danske salgsafdeling, hvor han laver kampagner og har kundekontakt. Oprindelig er han uddannet reservedelsekspedient. Hos HC-CARGO startede han i indkøbsafdelingen, men er nu altså sælger.

I sin fritid er han bl.a. teknisk kontrolchef ved diverse motorløb. Det har han været i mere end 15 år, og han er p.t. tilknyttet Jyllands-ringen, Folkerace på Korskrobanen ved Esbjerg og Classic Race Aarhus (CRAA) og har tidligere også været ved Padborg Park. Samtidig er han teknisk kontrollant på klassen Youngtimers – altså biler, der er min. 15 år gamle. Her trækker han data ud af deres datalogger for at måle vægt/effekt forholdet på bilen - og det er ikke kun i Danmark, men også i Sverige og Norge. Så der går meget god tid med det. Kenneth er også alm. tilskuer til diverse løb - f.eks. fornylig ved VM i Rally (WRC) i Mamaris, Tyrkiet - se foto, DTM i Zandvoort, Holland m.fl.

Det var allerede i Kenneths tid i indkøbsafdelingen, hans interesse for billøb, rally, blev vakt. Her blev han ”lokket” af en kollega – og siden har han haft bacillen i blodet og har kørt bl.a. klubrally i mange år (i egen bil).

I dag har han en Toyota Corolla, 1.2, KE30, 55 HK fra 1979 (= veteransynet) - se foto, som han bakser med. Den har han købt i ”Gul & Gratis”, og den kræver lige en ”mindre opgradering” inden den er køreklar. Når der er tid til det, skiftes der karburator, knastaksel, bladfjedre m.m. Da det er en sjælden model i Danmark (og Europa, da de fleste er solgt i Asien og Australien) er det svært at skaffe de rigtige dele. ”Men det skal nok lykkes, så en skønne dag er den klar til ræs”, siger en optimistisk Kenneth.

Når tiden ikke bruges på arbejde og bil-nørderier skal familien inkl. 2 drenge og 2 piger, også lige passes. ”Men alle bliver slæbt med en gang i mellem. Heldigvis er den yngste af mine drenge – 5 år - også interesseret i bilsport. Så har vi noget kvalitetstid, når vi er afsted” slutter Kenneth.

 

Se også vores nye info-sider om: LED lygtebroer og LED arbejdslygter