• Fri fragt ved onlinekøb over 699,- (gælder dog ikke Færøerne og Grønland)

Databeskyttelsespolitik for Holger Christiansen A/S – Et selskab i Bosch-koncernen

Holger Christiansen A/S byder dig velkommen på vores hjemmesider og takker for din interesse for vores virksomhed og produkter.

Holger Christiansen A/S respekterer dit privatliv

Beskyttelsen af dit privatliv i behandlingen af dine personlige oplysninger er noget, vi lægger vægt på, og som vi har særlig opmærksomhed på i forbindelse med vores forretningsprocedurer. Personoplysninger, som indsamles under dit besøg på vores hjemmesider, bliver behandlet fortroligt og i overensstemmelse med bestemmelserne i Persondataloven og EU's direktiv om cookies (Direktiv 2009/136/EF, forordning EO45/2001). Holger Christiansen A/S, Hedelundvej 13, DK-6705 Esbjerg, CVR nr. DK-88021614, har persondataansvar for de personoplysninger, som behandles.

Databeskyttelse og informationssikkerhed indgår som led i vores firmapolitik. Holger Christiansen A/S' hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, som ikke er omfattet af denne erklæring om databeskyttelse.

Brug af personoplysninger og angivelse af formål

Holger Christiansen eller en serviceudbyder, som arbejder for Holger Christiansen, anvender personoplysningerne til teknisk administration af hjemmesider, kundeadministration, produktundersøgelser samt behandling af henvendelser til Holger Christiansen, og kun i det omfang, som er nødvendigt for at opfylde formålet, eller som anført i beskrivelsen af behandlingsformålene i de relevante afsnit på vores hjemmesider. Vores medarbejdere og de serviceudbydere, som arbejder for Holger Christiansen, har pligt til at behandle oplysningerne fortroligt og efterleve bestemmelserne i Persondataloven og EU's direktiv om cookies.

Desuden sikrer vi, at alle krav til de tekniske og organisatoriske foranstaltninger er opfyldt.

Indsamling og behandling af personoplysninger

Personoplysninger gemmes kun, hvis du frivilligt har afgivet dem med henblik på et bestemt formål, for eksempel i forbindelse med en registrering, en undersøgelse, en konkurrence eller opfyldelse af en kontrakt.

Desuden indsamles følgende oplysninger, når du besøger vores hjemmeside: IP-adresser, hjemmesiden, hvorfra du besøger os (henvisende side), viste sider, downloadede filer (downloads), afspillede videoklip/lydspor, benyttede links, søgeord eller søgeudtryk (ved søgning på hjemmesiden), besøgets varighed, den anvendte browser m.v. Hvis du besøger os på grund af online annoncering i bannere, videoer, søgemaskiner m.v., registrerer vi desuden, hvilken bannerannonce, AdWord-annonce osv. der har fået dig til at besøge Holger Christiansens hjemmesider.

Den indsigt, vi opnår herved, sætter os i stand til at optimere vores hjemmesider yderligere og tilpasse både hjemmesider, annoncering og tilbud endnu bedre til de besøgendes behov.

Brug af cookies

1) Cookies fra Holger Christiansen

Holger Christiansen anvender cookies og aktive komponenter (f.eks. JavaScript-kodning) til at spore de besøgendes præferencer og til at tilpasse hjemmesidernes design.

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på computeren, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du vil, kan du til enhver tid slette disse cookies. Dette kan dog medføre, at du ikke længere har adgang til visse funktioner. I din browsers Hjælp-funktion kan du finde oplysninger om sletning af cookies. Der findes en engelsksproget vejledning her: http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cookies

Hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer til vores politik om cookies, bedes du kontakte Holger Christiansen A/S, Hedelundvej 13, DK-6705 Esbjerg.

2) Tredjeparts cookies

Nogle af Holger Christiansens hjemmesider indeholder indhold og tjenester fra andre udbydere (f.eks. YouTube, Facebook, Google, Twitter), der kan anvende deres egne cookies og aktive komponenter. Holger Christiansen har ingen indflydelse på disse udbyderes behandling af personoplysninger.

Bemærk venligst, at den mulighed for at konfigurere indstillinger for cookies, som findes på Holger Christiansens hjemmesider, ikke har nogen indvirkning på cookies og aktive komponenter fra andre udbydere (herunder YouTube, Facebook, Google og Twitter).

Vi henviser til de respektive udbyderes hjemmesider for oplysninger om behandlingen af dine data.

3) Udløbstid for cookies

Cookies bliver automatisk slettet efter et bestemt tidsrum (der kan variere), men de kan fornys efter hvert besøg. Du kan finde specifikke oplysninger om udløbstiden for de cookies, som bruges på vores hjemmeside, i vores fuldstændige liste over cookies.

4) Erklæring om anvendelse af cookies (niveau 1-4)

Her findes en komplet oversigt over de forskellige cookies og deres formål.
1.    Teknisk funktionalitet (1. / 3. part)
2.    Trafikmåling (1. /3. part)
3.    Annoncering, hyppighed, brug mv. (3. part)
4.    Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering (3. part).

Brug af econdas webanalyseværktøj.

For at sikre et skræddersyet design og optimal ydelse på denne hjemmeside anvendes løsninger og teknologier, leveret af econda GmbH (www.econda.de), som ikke alene indsamler og gemmer anonymiserede oplysninger, men også anvender disse oplysninger til at opstille brugsprofiler ved hjælp af pseudonymer.

Til dette formål kan der anvendes cookies, som gør det muligt at genkende den anvendte browser. Brugsprofilerne vil dog ikke blive gemt sammen med oplysninger om den pseudonymiserede besøgende uden den besøgendes udtrykkelige samtykke. Navnlig gøres IP-adresser ulæselige umiddelbart efter modtagelsen, så det ikke er muligt at knytte en given brugsprofil til en IP-adresse.

Besøgende på denne hjemmeside kan her – til enhver tid – fravælge indsamling og lagring af deres oplysninger.

Brug af webanalyseværktøjet WebTrends

Holger Christiansen bruger webanalyseværktøjet WebTrends til at måle adgangen til hjemmesiderne.

Adgangsoplysningerne indsamles i anonymiseret form, så de ikke længere kan spores tilbage til en bruger. Dette sikres navnlig gennem anonymisering af IP-adressen.

De genererede oplysninger om brugen af hjemmesiderne transmitteres til en statistikserver, som administreres af Bosch i Tyskland.

Kun autoriserede personer har adgang til disse anonymiserede data.

Brug af sociale plugins som del af sociale medier

Holger Christiansens hjemmesider bruger videoplatformen YouTube, som administreres af YouTube LLC, 901 Cherry Ave. San Bruno, CA 94066 USA. YouTube er en platform, der giver mulighed for at afspille lyd- og videofiler.

Når du indlæser en af vores hjemmesider, opretter den integrerede YouTube-afspiller forbindelse til YouTube for at sikre den tekniske overførsel af video- eller lydfilen. Når forbindelsen til YouTube er oprettet, overføres der data til YouTube.

For oplysninger om omfanget og formålet med YouTubes indsamling, viderebehandling og anvendelse af data og om dine rettigheder og de indstillinger, du kan konfigurere for at beskytte dit privatliv, henvises du til YouTubes erklæring om databeskyttelse.

Brug af eksterne links

Holger Christiansens hjemmesider kan indeholde links til tredjeparts hjemmesider, som administreres af udbydere uden nogen tilknytning til os. Når du har klikket på et sådant link, har vi ikke længere nogen indflydelse på indsamling, opbevaring eller behandling af personoplysninger, som overføres, når du klikker på linket (eksempelvis IP-adressen eller URL-adressen på siden, som indeholder linket), da vi ifølge sagens natur ikke har nogen kontrol over tredjeparts udbyderes aktiviteter. Holger Christiansen påtager sig derfor intet ansvar for tredjeparts behandling af personoplysninger.

Sikkerhed

Holger Christiansen træffer forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at de oplysninger om dig, som vi har kontrol over, beskyttes mod indgreb, tab, ødelæggelse, uvedkommende adgang eller uautoriseret videregivelse. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende i takt med den teknologiske udvikling.
 

Når du afgiver personoplysninger til os, bruger vi dem til at oplyse dig om vores produkter og tjenester, og hvor dette er relevant, til at lade dig deltage i undersøgelser om disse, forudsat du har givet os dit dokumenterbare, udtrykkelige samtykke til at bruge dine personoplysninger til annonceringsformål. Hvis du tidligere har givet samtykke til en sådan anvendelse, men ikke længere ønsker at modtage annoncering fra Holger Christiansen, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dine oplysninger vil herefter blive slettet, eller, såfremt de skal bruges til fakturerings- eller regnskabsformål, blive spærret i det fornødne omfang.

 

Liste over cookies

Econda analytics (2)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.be, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.se, hc-cargo.de .econda-monitor.de 1. part + 3. part
Navn på cookie Udløber
Econdasearchorigin straks efter besøget
emos-visitor efter 2 år
emos-session straks efter besøget
emos_jcvid efter 2 år
emos_jcsid straks efter besøget

Formål
Cookies fra Econda analytics bruges til at måle trafikken på vores hjemmeside.
De gemmer en unik tekststreng, som angiver tidspunktet, aktiviteterne og den browser og side, som har ført brugeren ind på vores hjemmeside.
Der gemmes ingen følsomme oplysninger. Du kan finde yderligere oplysninger i econdas politik om databeskyttelse.

 

YouTube (3)

Værtsdomæne 1.-3. part
youtube.com 3. part
Navn på cookie Udløber
PISID, CheckConnectionTempCookie576, HSID, Login_INFO, PREF, SAPISID, SID, SSID, VISITOR_ INFO1_LIVE, YSC, Demographics, recently_watched _video_id_list, use_hitbox, GED_PLAYLIST_ACTIVITY and more Udløbstidspunktet varierer fra straks efter besøget og op til 2 år herefter.

Formål
Disse cookies gemmes via indlagte YouTube-videoer. De registrerer anonyme statistiske oplysninger om for eksempel det antal gange, videoen er blevet afspillet, og om de indstillinger, som bruges til afspilningen.
Der indsamles ingen følsomme oplysninger, medmindre du logger ind på din Google-konto, i hvilket tilfælde dine forskellige valg bliver knyttet til din konto, for eksempel, hvis du klikker på "like" i forbindelse med en video.
Du kan finde yderligere oplysninger i Googles overordnede politik om databeskyttelse.

 

Google analytics (i YouTube-afspilleren og i Maps) (2)

Værtsdomæne 1.-3. part
youtube.com 3. part (ejet af Google)
Navn på cookie Udløber
__utma efter 2 år
__utmb efter 30 minutter
__utmc straks efter besøget
__utmz efter 6 måneder
__utmv efter 2 år

Formål
Cookies fra Google Analytics bruges til at måle trafikken på vores hjemmeside.
De gemmer en unik tekststreng, som angiver browseren, tidspunktet for aktiviteten og den browser/side, der har ført brugeren ind på vores hjemmeside.
Der gemmes ingen følsomme oplysninger. Du kan finde yderligere oplysninger i Googles overordnede politik om databeskyttelse eller i Googles beskrivelse af cookies fra Google Analytics.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (men vil i så fald ikke have adgang til alle funktioner på hjemmesiden)
 

 

Dobbeltklik (i YouTube-afspilleren) (4)

Værtsdomæne 1.-3. part
doubleclick.net 3. part (ejet af Google)
Navn på cookie Udløber
test_cookie efter 24 timer
id efter 2 år
_drt_ efter 24 timer

Formål
Bruges af Google til at undersøge, om din browser er indstillet til at godkende cookies, og til at indsamle statistik for at vise målrettet annoncering i for eksempel YouTube-videoer.
Der indsamles ingen følsomme oplysninger, medmindre du er logget ind på din Google-konto, i hvilket tilfælde dine forskellige valg bliver knyttet til din konto for at give Google mulighed for mere præcist at målrette annonceringen efter dine personlige interesser.
Du kan finde yderligere oplysninger i Googles politik om databeskyttelse og i oplysningerne om Doubleclicks anvendelse af cookies, som endvidere indeholder oplysninger om, hvordan du kan ændre dine indstillinger for annonceringen, som vises af Googles tjenester.
Du kan fravælge cookies fra Doubleclick ved at installere en app fra Google.

 

Flash (i YouTube-afspilleren) (1)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.be, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.se, hc-cargo.de 1. part
Navn på cookie Udløber
Flash cookies, soundData.sol etc. aldrig

Formål
Disse cookies bruges til at huske indstillinger, som anvendes til afspilning af flash-indhold som YouTube-videoer i browsere, som ikke bruger HTML5-afspilleren.
Der gemmes ingen følsomme oplysninger. Du kan finde yderligere oplysninger i Googles overordnede politik om databeskyttelse.
Disse cookies fra Flash gemmes ikke i browseren som andre cookies, men gemmes i stedet på enheden (PC/Mac/Mobil m.v.). De har derfor intet udløbstidspunkt, og indstillingerne vil således have virkning på tværs af browsere og hjemmesider.

 

Google maps (2)

Værtsdomæne 1.-3. part
.google.com, .google.dk, apis.google.com 3. part
Navn på cookie Udløber
APISID, HSID, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, khcookie, testcookie Udløbstidspunktet varierer fra straks efter besøget og op til 2 år herefter.

Formål
Bruges af Google til at måle trafik og gemme indstillinger, for eksempel for at identificere den anvendte browser og de anvendte indstillinger.
Der gemmes ingen følsomme oplysninger. Du kan finde yderligere oplysninger i Googles overordnede politik om databeskyttelse.

 

New Relics overvågning af hjemmesideydelse (1/2)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.se, hc-cargo.de, hc-cargo.es 1. part
Navn på cookie Udløber
NRAGENT efter 1 sekund
JSESSIONID straks efter besøget
hblid 730 dage
bfLead 1 år
bfSession straks efter besøget
NRREFL 85 dage
NRREFP 85 dage
__qca 1 år
__ar_v4 2080 dage
ei_client_id 730 dage

Formål
Disse cookies bruges til New Relics platform til ydelsesmåling. Den gør det muligt at måle, om hjemmesiden er aktiv og kører, som den skal - og så hurtigt, som den skal.
Disse cookies bruges til at indsamle anonyme statistiske oplysninger om, hvordan hjemmesiden bruges, hvilke sider der besøges, og om eventuelle fejl, der opstår på siden. De bruges ikke til at indsamle følsomme oplysninger og kan ikke bruges til at identificere brugeren. Alle oplysninger indsamles til brug for funktionsovervågning og statistik og anvendes udelukkende til at optimere ydelsen på hjemmesiden.

 

Sprogvalg på den hollandske hjemmeside (1)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.nl 1. part
Navn på cookie Udløber
nl-lang efter 1 år

Formål
Denne cookie bruges til at huske, hvilket sprog brugeren har valgt på den belgiske hjemmeside, som findes i både en FR (fransk) og NL (hollandsk) udgave.

 

Vis/skjul pris og rabatindstillinger (1)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.be, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.se, hc-cargo.de 1. part
Navn på cookie Udløber
Showdiscount straks efter besøget
Showprice straks efter besøget

Formål
Disse cookies bruges til at huske indstillingen for at vise/skjule priser og rabatter i produktlister.

 

Accepter cookie-meddelelse (1)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.es, hc-cargo.se, hc-cargo.de 1. part
Navn på cookie Udløber
cookieAccept straks efter besøget
cookieAccept efter 1 år
cookieLevel session

Formål
Disse cookies bruges til at sikre, at en overordnet meddelelse om brug af cookies vises for alle førstegangsbrugere og skjules efter ønske ved efterfølgende besøg.

 

Brugerlogin (1)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.es, hc-cargo.se, hc-cargo.de 1. part
Navn på cookie Udløber
DW_Extranet efter 1 måned
DW_ExtranetSessionCookie straks efter besøget
ASP.NET_SessionId straks efter besøget
Dynamicweb efter 1 år
Login 30 dage

Formål
Disse cookies giver mulighed for at logge ind på vores hjemmeside og indeholder brugernavnet og adgangskoden i krypteret form.

 

Indkøbskurv (1)

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.es, hc-cargo.se, hc-cargo.de 1. part
Navn på cookie Udløber
Dynamicweb:Ecom:CartSavedForLater efter 1 dag

Formål

Bruges til at knytte den aktuelle indkøbskurv til browseren via et anonymt ID.
Der indsamles eller gemmes ingen følsomme eller personlige oplysninger.

 

Optimizely cookies

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.es, hc-cargo.se, hc-cargo.de 3. part

 

Navn på cookie Udløber
optimizelyEndUserId 10 år
optimizelyRedirectData 5 sekunder
__distillery 1 år
visitorAttributes 60 dage
optlyAccountID 3 år
ly_segs straks efter besøget
ki_r straks efter besøget
_bizo_bzid 1 dag
_bizo_cksm 1 dag
_bizo_np_stats straks efter besøget
seerid 90 dage
seerses straks efter besøget
ajs_anonymous_id 365 dage
_biz_flagsA 365 dage
_hp2_props.411455962 straks efter besøget
ajs_user_id 365 dage
ajs_group_id 365 dage
_biz_uid 365 dage
_biz_sid straks efter besøget
_mkto_trk 730 dage
_biz_pendingA 365 dage
_biz_nA 365 dage
_biz_ABTestA 365 dage
cdn straks efter besøget
optimizelySegments 3650 dage
optimizelyBuckets 3650 dage
optimizelyPendingLogEvents straks efter besøget
_hp2_id.411455962 730 dage
_hp2_ses_props.411455962 straks efter besøget

Purpose

Used to deliver targeted content and experiences in real time to customers. Tracking and data to improve the homepage.

 

Facebook

Værtsdomæne 1.-3. part
hc-cargo.dk, hc-cargo.co.uk, hc-cargo.fr, hc-cargo.it, hc-cargo.nl, hc-cargo.pl, hc-cargo.es, hc-cargo.se, hc-cargo.de 3. part
Navn på cookie Udløber
locale straks efter besøget
sb 730 dage
pl 80 dage
lu 730 dage
datr 730 dage
rc straks efter besøget
c_user 95 dage
xs 95 dage
fr 95 dage
csm 95 dage

Purpose

This is used for measuring website traffic, optimize and build audiences for our ad campaigns.

 

Ved at bruge denne hjemmeside erklærer du dig indforstået med, at Holger Christiansen A/S kan behandle oplysninger om dig med henblik på de ovenfor beskrevne formål.

Du har ret til indsigt i og berigtigelse af dine personoplysninger efter reglerne i persondataloven. Hvis du ønsker at gøre brug af denne ret, kan du rette henvendelse til Holger Christiansen A/S, Hedelundvej 13, DK-6705 Esbjerg, e-mail: online@hc-cargo.com.