Se også Bosch GTC 400 C varmekamera

 

Optimer dit arbejde med Bosch GIC 120 C inspektionskamera

Effektiv inspektion og dokumentation af svært tilgængelige steder. Opnå optimal rumopfattelse med ‘Up is Up’™ funktionen - drej og justerer billedet. Kameraet overfører billeder og video direkte via USB-kabel til hurtig lagring af dokumentation i høj kvalitet af kritiske områder. Dual Power Source-teknologien tillader brug med både en 12 V Li-ion-akku og standard-alkalinebatterier.

 

 

GIC 120 C Professional

Inspektionskameraet GIC 120 C Professional er velegnet til inspektion af vanskeligt tilgængelige områder samt dokumentation af resultaterne. For at opnå optimal rumopfattelse drejer og justerer funktionen ‘Up is Up’™ billedet samtidigt på en stor skærm. Dokumentation i høj kvalitet og hurtig lagring kan opnås med direkte overførsel af billeder og video via mikro-USB-kabel.

Dual Power Source-teknologien tillader brug med både 10,8/12 V Li-ion-akku og standard-alkalinebatterier. 

Inspektionskameraet GIC 120 C Professional er perfekt til mange håndværkeropgaver, f.eks. arbejde i teknikskabe og rør, i hulmure samt på hydrauliksystemer og biler.

GIC 120 C Professional har Quick Connector-teknologi, som muliggør hurtig og nem udskiftning af kameraets kabel, samtidig med at den har organiseret opbevaring af værktøjet.

Det kompakte design med optimal ergonomi giver den bedst mulige håndtering i alle tænkelige situationer. Desuden gør det 120 cm lange kamerakabel med klart LED-lys det muligt, at nå ind i små rum og oplyse mørke områder.